top of page

Tips over hoe online geld verdienen.


Het jaar 2022 geeft ons ontzettend veel mogelijkheden om online geld bij te kunnen verdienen.

Het is namelijk steeds makkelijker geworden om zonder kennis toch binnen korte tijd geld te kunnen verdienen online, Graag wil ik jullie meenemen in een aantal verschillende vormen in de wereld van online geld verdienen.


Uiteraard heeft elke versie die we behandelen ook zijn min punten, zoals in mijn andere blog aangegevn gaat mijn persoonlijke voorkeur echt wel uit naar Affiliate marketing, met een korte cursus (tip, ga voor de kortere goedkopere versie, want de rest moet je echt zelf doen, heb je toch behoefte aan meer begeleiding kan dat altijd nog) en de juiste inzet is het al snel mogelijk je eerste inkomsten te claimen..Welke opties zijn er nu om online geld te verdienen?


  • Webshop beginnen

  • Verkopen op marketplaces

  • Day trading / beleggen

  • Crypto

  • Affiliate marketing

  • Youtube / Cash cow

  • Infuence-content marketing


Webshop beginnen:


Een webshop beginnen is een van de meest lucratieve versies van online geld verdienen, het nadeel is dat hier serieus werk in gaat zitten. De eerste vraag die je jezelf zal moeten stellen is of je zelf een webshop kunt bouwen? Anno 2022 is het antwoord altijd ja, want iedereen kan tegenwoordig met wat hulp van een goede klantenservice een webshop beginnen. Voorbeelden van de betere platformen zijn; The shopbuilders en Wix Via deze platformen heb je voor een strakke prijs een prachtige shop die jij met een week kunt openen en kunt beginnen met verkopen.


Uiteraard moet je vooraf goed nadenken voor je de start maakt, want wat wil je online gaan verkopen? Heb je al nagedacht over welke groothandel je daarvoor nodig hebt? Ga je zelf importeren? En heb je gezorgd dat de logistiek op order is, zeker in het geval dat je succes sneller gaat dan je zelf had verwacht is dit een heel belangrijk punt.


Veel om over na te denken en te regelen, voordat jou webshop compleet is. En dan moet er verkocht gaan worden, een aantal dingen zijn van groot belang om klanten naar jou webshop toe te krijgen.

Bijvoorbeeld je marketing plan, gebruik van Google ads, Google shopping en natuurlijk het aller belangrijkste van je webshop je SEO ook wel zoekmachine optimalisatie. Door juist gebruik van SEO ontvang jij gratis verkeer naar je webshop, dit is de beste, maar ook meest lastige manier voor het creeren van gratis traffic.

Om snel van start te kunnen gaan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te gaan verkopen via de grotere platformen als Bol.com of amazon.com Houdt er dan wel rekening mee dat je marges beduidend kleiner zullen worden en je logistiek op topniveau moet zijn.


- Meer over verkopen op bol.com of amazon.com lees je in mijn volgende blog-

Verkopen op marketplaces:


Dat zorgt ervoor dat we automatisch doorrollen naar verkopen via marketplaces, en inderdaad bol en amazon zijn ook platformen/marketplaces, maar niet diegene die ik graag wilde behandelen in dit kopje. We hebben het nog altijd over online geld verdienen en voor veel mensen de wens (snel) online geld te kunnen gaan verdienen. We hebben het nu over marketplaces als bijvoorbeeld marktplaat.nl.


Via marktplaats is het eenvoudig een account aan te maken en spullen te verkopen zonder dat je ingeschreven hoeft te zijn bij de KvK heb je nog oude of zelfs nieuwe spullen liggen waar je vanaf wilt? Dan is marktplaats de ideale manier om snel wat bij te kunnen verdienen.


Heb je nog kleding hangen die je niet meer draagt? Of een paar gave sneakers? Dan kun je ook een account aanmaken bij Vinted.

Vinted komt van oorsprong uit Litouwen, maar heeft ook voet aan grond gezet in nederland. Een mooi ontwikkelde app om kleding te kopen en verkopen, de betalingen worden ook binnen vinted gehouden. Verkoop je iets ontvang je het bedrag in jou Vinted acoount, dit is vervolgens te cashen of te gebruiken om kleding aan te komen. Ook de verzending kunnen ze regelen je hoeft het alleen nog maar in te pakken, het verkregen label uit te draaien en bij je dichtsbijzijnde post punt af te leveren.


.

Daytrading / FOREX


Daytraden is een aparte een de bijt als het gaat om online geld verdienen.

Er zijn mensen miljonair geworden met daytraden, maar nog veel meer mensen zijn heel veel geld verloren met deze handel.


Bij daytraden koop je long of short posities van een indice, valuta of cfd. (voor meer info over deze versies zie wikipedia). Doorgaans worden deze aangekocht posities (anders dan bij aandelen) ook diezelfde dag weer gesloten. Door Long posities te kopen verwacht je geld te verdienen met de verhoging van de huidige koers en bij een short positie is dat met een daling van de koers. Bij een grote koers schommelingen geeft je dat de mogelijkheid zowel in stijgende als in dalende koers geld te verdienen. Op die manier kan het dus erg lucratief zijn.


Wel moet je er rekening mee houden dan Daytraden veel kennis van zaken vereist en een groot risico met zich meebrengt. Dus niet voor iedereen weggelegd. Meer over daytraden


Crypto

Geld verdienen met Crypto is de laatste tijd steeds populairder aan het worden, waar je 3 jaar terug nog echt kennis nodig had om online portefeuilles aan te maken en je aangekochte crypto naartoe te laten verplaatsen is dat anno 2022 niet meer nodig. Je gaat gewoon naar de site van een broker en die verzorgt de gehel transactie voor je. Dat neemt niet weg dat je echt wel moet weten wat je aan het doen bent om geld te verdienen met crypto.


Ook hier geld dat er vele miljonairs uit voorgekomen zijn, maar ook velen die nu huilend in de portemonnee kijken. Wil je graag meer weten over beleggen in crypto en denk jij dat je dit wel aankunt? Lees hier verder


Affiliate marketing


Bij Affiliate marketing betaald de adverteerder vergoedingen aan mensen die klanten en bezoekers naar hun site doorsturen.

Deze personeen ook wel affiliates genoemd verdiend commisies door het promomoten van de dienst of het product van de adverteerder. Elke keer dat een klant via de link van de affiliate de dienst of het product aanschaft ontvangt de affiliate zijn commissie.


Maar hoe begin je dan als affiliate?
14 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Start nu met de bewezen Affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard

Nu slechts 47,00 

bottom of page