top of page

Beleggen in Crypto, goed idee?

Bijgewerkt op: 15 aug. 2022

Voor vandaag weer een nieuw onderwerp, namelijk beleggen in crypto. De afgelopen jaren is crypto steeds meer in het nieuws te vinden om allerlei verschillende redenen.

Heftige fluctuaties, zogenaamd gevaralijke investeringen, maar is dat ook echt zo? Of is het juist een hele verstandige?


Al met al vinden we mega veel informatie over crypto online, maar wat is nu juist? En wat lijkt fakenews te zijn?


De ervaring leert dat beleggen in crypto in de meeste gevallen helemaal niet zo dom blijkt.

En laten we nu eerlijk zijn, sparen op de bank is in ieder geval geen optie, ben je op zoek naar een laagrisico rendement op je geld? solide aandelenfondsen genoeg en dat staat een ieder uiteraard vrij, maar besef wel dat de valuta waarin dit gebeurd nog steeds onze euro's, dollars etc zijn en denk dan is rustig na over hoe solide de munteenheid daadwerkelijk nog is? Wat is nu eigenlijk de basis van het geld waar wij nog dagelijks mee betalen.En wie bepaald die basis en waarde van onze huidige valuta?


Ben je nog bij de les? Dan gaan we verder, haak je af, ben je het er niet mee eens? Geeft niets even goede vrienden, maar wij geloven wel dat er een grote toekomst is voor crypto.


Een deel van je geld beleggen in de toekomst voelt dan ook als een juiste stap. Daarnaast ben ik persoonlijk wel fan van een beetje risico en is het gemiddeld rendement een mooie weerspiegeling van de genomen risico's bij het beleggen in Crypto.


Zelf leren beleggen in crypto


Er daarbij zijn er tegenwoordig ook verschillende crypto beleggers die jou graag meenemen in de strategie die zij voeren. Daarnaast kunnen zij je alles leren over crypto en bijvoorbeeld trendwatching op de cryptomarkt. Dan ook zeker een aanrader hier eens een kijkje te nemen om meer informatie te vergaren over beleggen in crypto.


Euro onder druk.


De euro is momenteel wel degelijk in gevaar, er gebeuren bijzondere en verschrikkelijke dingen in de wereld die een grote impact lijken te hebben op onze Euro en de Amerikaanse dollar.

Als je goed zoekt is er legio aan informatie te vinden die je exact uitleggen wat er op dit moment aan de hand is en wat het te verwachten perspectief is.


Mijn tip zal dan ook zijn zeker andere opties te bekijken dan de traditionele aandelen die we kennen. En nee je hoeft zeker niet je volledige vermogen in crypto te stoppen, maar om een eerste stap te zetten door een deel van je vermogen eens risicovol, maar op een compleet andere manier te beleggen om inflatie tegen te gaan, en wellicht jezelf een enorm plezier te doen in de toekomst.


Voor meer informatie raadpleeg de kenners van de Crypto markt,zij bieden je een enorm scala aan mogelijkheden naar een eerste vermogen binnen crypto tot aan de mogelijkheid een passief inkomen op te bouwen door gebruik van de crypto markt.


Ook meekijken in de crypto-portefeuille van andere is een van de mogelijkheden om te leren over crypto beleggen.


-KEEP YOUR MONEY SAVE-


En open nu een veilig account bij de grootste crypto broker van Nederland.

BITVAVO.11 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Start nu met de bewezen Affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard

Nu slechts 47,00 

bottom of page