top of page

Affiliate marketing

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022

Er zijn natuurlijk heel veel manieren om online inkomsten te genereren. Maar graag wil ik jullie meenemen in de (voor mij) meest realische en bewezen manieren om echt:


Online geld te verdienen

In de afgelopen 6 jaar heb ik vele manieren uitgeprobeerd op zoek naar het genereren van online inkomsten. Je gaat automatisch zoeken naar de manier die het beste bij jou als persoon past, die je het meest aanspreekt en niet onbelangrijk die er voor kan zorgen dat jij zo snel mogelijk je eerste inkomsten online genereert.


Hierbij de nummer 1 van mijn top 3 om serieus online geld te kunnen verdienen.


Tip #1 - Affiliate marketing (snel eerste inkomsten)


De meeste mensen kennen inmiddels het begrip Affiliate Marketing, hieronder in het kort wat affiliate marketing nu eigenlijk inhoud en hoe je hier snel mee kunt beginnen:


Wat is affiliate marketing?


Bij affiliate marketing verzorg jij als ''affiliate'' de marketing voor een bedrijf. Dit is meestal in de vorm van een product of dienst die aangeboden wordt door het desbetreffende bedrijf.. Voor elke verkoop die dan via jou gedaan wordt ontvang je een comissie. Dit kan zijn in de vorm van een vast bedrag, maar dit kan ook een percentage van de verkoop zijn, dit is weer afhankelijk van de afspraken die daar vooraf over gemaakt zijn.

Affiliate marketing has made businesses millions and ordinary people millionairs. -ByRobert Foster Bennet-

Maar hoe gaat dat nu dan exact in zijn werk? En moet je hier een bedrijf voor hebben?


Het mooiste aan affiliate marketing is dat je niet meer nodig hebt om te kunnen beginnen dan alleen een laptop en internetverbinding. (Uiteraard zijn er ook fantastische uitgebreide cursussen die jou oprecht helpen een mooie start te maken en zorgen dat jij binnen enkele maanden een vast inkomen kan genereren).


Aller eerst ga je jezelf aanmelden bij een platform die affiliate opdrachten uitzet. Een voorbeeld hiervan is Daisycon. Een gebruiksvriendelijk platform waar je na het aanmaken van een account zonder al te veel poespas direct aan de gang kunt.


Als je dan eenmaal het product of de dienst hebt gevonden die je aanspreekt kun je een persoonlijke affiliate link ontvangen (vaak onderaan de advertentie) waar jij vervolgens mij aan de slag kunt. Deze link zorgt ervoor dat de opdrachtgever exact kan zien en bijhouden welke klanten via jou de aankoop doen. Wel belangrijk natuurlijk om ook alle commissie aan jou toe te kunnen schrijven :).


Oke, nu heb je een affiliate link ontvangen, maar wat nu?


Deze link ga jij promoten en dat kan op heel veel verschillende manieren.

(Let wel op dat sommige campagnes niet alles toestaan zoals adverteren via socials etc.)


Je kun je link bijvoorbeeld promoten op social media, Facebook, Instagram, TikTik, Linkedinn of pinterest. Maar je kunt ook gebruik maken van Youtube door middel van een zelf gemaakte of ontvangen promotiefilmpjes, heb je zelf een website, blog (of wil je startten met een succesvoll sales blog?) of webshop kun je hier ook je promotie link inbouwen, vraag het bedrijf ook rustig om extra promotie materiaal als banners afbeeldingen etc, meestal hebben zij deze direct beschikbaar voor je.

En vergeet ook vooral je mail en whatsapp niet, een van de snelste tools om de eerste klikken en verkopen te genereren naar het product dat je wil promoten. Zeker gezien de mail te automatiseren is met proffesionele software die ervoor zorgen dat jou inkomsten van affiliate marketing blijven gaan en blijven groeien.


Kortom zijn er erg veel mogelijkheden om jou product of dienst te promoten en aan de man te brengen. Dat zorgt ervoor dat affiliate marketing op nummer 1 staat bij mij om op een snelle manier online extra inkomsten te genereren. Dat begint meestal met enkele tientallen euros per maand, maar kan al snel oplopen tot enkele duizenden euro's per maand.


Spreekt affiliate marketing jouw net zo aan als het mij doet? Ben jij bereid energie en tijd te steken in Affiliate marketing om zo in ''no time'' extra inkomsten te genereren en een stap dichter bij financiele onafhankelijkheid te komen? Kom dan in actie!


En nee ik ga je geen duizenden euro's per maand beloven, want zo werkt het helaas niet. Het enige wat ik wat ik je wel kan beloven is dat als jij je 110% inzet, geduld hebt, en bereid bent te luisteren en te leren je gegarandeerd, geld zult gaan verdienen.


Wil je hier graag begeleiding bij, een stok achter de deur? En ben je ook bereid om te investeren in jou toekomst kijk dan ook eens naar deze maandelijkse cursus. Deze cursus is geschreven door Jacko Meijaard, een bekende affiliate marketeer die zijn naam heeft gevestigd in de marketing wereld.


Jacko Meijaard biedt de unieke kans om zijn succes van 10k+ met jou te delen. Ben je nieuwsgierig? hierbij de kansen die hij ons biedt:


Maandelijkse uitgebreide cursus naar financiele onafhankelijkheid (voor als je echt dedicated bent)


Spoed cursus startten met affiliate marketing (snel startten, maar wel op de juiste manier)

(Uit eigen ervaring weet ik dat affiliates vaak gaan struggelen met algemene voorwaarden, privacyverklaring, cookieverklaring en regelmatig juridische vragen of problemen hebben.)

De volgende link is dan ook bijna een must om beslagen ten ijs te komen in de wereld van Affiliate marketing, dus hierbij de benodigde: juridisch documenten uiteraard kun je dit ook zelf regelen, het is maar net waar jij je tijd aan wilt besteden.


Ik hoop je hiermee genoeg te hebben geholpen en kunnen motiveren om de eerste stap te zetten naar een extra (mischien wel hoofd) inkomen online. Heb je toch nog vragen laat het mij dan uiteraard horen via het contact formulier, succes met de cursus en jou kans eindelijk je eigen leven te kunnen gaan leiden, maar denk eraan alles valt of stata met jou doorzettingsvermogen. Nu aan het werk en op naar een financieel rustig en onafhankelijk leven.


87 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Start nu met de bewezen Affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard

Nu slechts 47,00 

bottom of page